پیش فاکتور دریافت فایل
دانلود حل المسائل درس پنجم تفکر و سواد رسانه ای پایه دهم از بازنمایی تا کلیشه
5799
5,000 تومان
.zip
1,803 کیلوبایت
توضیحات:

از بازنمایی تا کلیشه 

فرمت : docx
تعداد صفحات : 3
حتما بارها برای شما پیش آمده است که وقتی نام کسی را می شنوید سریعا تصویر یا ذهنیتی خاص از آن فرد در ذهن شما شکل می گیرد. این تصاویر ساده سازی شده ی تقلیل یافته همان «کلیشه ها» هستند.

پس از آنکه در درس قبل مفهوم بازنمایی پیامهای رسانه ای معرفی شد، در این درس به یکی از تکنیکهای بازنمایی، یعنی «کلیشه سازی» خواهیم پرداخت. حتما بارها برای شما پیش آمده است که وقتی نام کسی را می شنوید سریعا تصویر یا ذهنیتی خاص از آن فرد در ذهن شما شکل می گیرد. در واقع یک مفهوم یا شخصیت به یک عبارت یا تصویر کوچک و ساده تقلیل می یابد. این تصاویر ساده سازی شده ی تقلیل یافته همان «کلیشه ها» یا «انگاره ها» هستند.

تکنیکِ «کلیشه سازی» (stereotyping)، تعداد اندکی از ویژگی­های ساده، پایدار و به سادگی قابل فهم در یک مفهوم را در نظر می­گیرد و همه چیز درباره آن مفهوم را به آن ویـژگی­ها تـقلیل می­دهد و آن صفات را اغراق­ آمیز و ساده می­سازد و ثابت و ابدی می­پندارد. در واقع کلیشه­ سازی مردم را تا حد چند خصیصه یا ویژگی ساده تقلیل می­دهد. کلیشه عبارت است از تنزل انسان­ها به مجموعه­ ای از ویژگی­های شخصیتی مبالغه­ آمیز و معمولاً منفی. در نتیجه، کلیشه ­ای ­کردن شخصیت­ها عبارت اسـت از تقلیل ­دادن، ذاتـی­ کردن، آشنا کردن و تثبیت «تفاوت».

توضیحات تصویر صفحه 34

توضیحات تصویر صفحه 35

کلیشه سازی

با شنیدن عبارات زیر چه مفاهیمی در ذهن شما تداعی می شود؟

لوازم صوتی و تصویر ژاپنی :

خودروهای سواری آلمانی :

اجناس چینی :

عکس و مکث صفحه 38

_________________________________________
لینک های مرتبط:

فنون اقناعی بکار گرفته شده در تصاویر درس ششم درس تفکر و سواد رسانه ای پایه دهم

دانلود پاورپوینت مخاطب بی مخاطب درس چهاردهم تفکر و سواد رسانه ای پایه دهم

دانلود پاورپوینت سواد بصری visual literacy


1403/10/2 - فایل روز