پیش فاکتور دریافت فایل
(ترجمه مقاله) فناوری نانو در بسته بندی مواد غذایی
6460
2,000 تومان
.pdf
1,767 کیلوبایت
توضیحات:
فهرست مطالب:
1. دیباچه
2. نانومواد مورد استفاده در توسعه نانوکامپوزیت های پلیمری
2.1. ذرات
2.2. الیاف
2.3. مواد چندلایه
3. کاربردهای نانوکامپوزیت ها در بسته بندی مواد غذایی
3.1. بهبود خواص حفاظتی، مکانیکی و حرارتی
3.2. بسته بندی فعال مواد غذایی
3.2.1. بسته بندی ضدمیکروبی مواد غذایی
3.2.2. بسته بندی به وسیله زدودن اکسیژن
3.3. حسگرهای مبتنی بر نانو برای بسته بندی هوشمند
4. خطرات سلامتی برای انسان و تأثیرات زیست محیطی فناوری نانوِ مورد استفاده در بسته بندی مواد غذایی
5. ضوابط فناوری نانو در بخش غذایی
6. نکات پایانی

1403/10/2 - فایل روز