پیش فاکتور دریافت فایل
دانلود فایل پاورپوینت مدریت مذاکره
7067
7,000 تومان
.rar
121 کیلوبایت
توضیحات:
دانلود فایل پاورپوینت مدریت مذاکره
لطفا به نکات زیر در هنگام خرید فایل توجه فرمایید.

1-در این مطلب، متن اسلاید های اولیه فایل قرار داده شده است.

2-در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها می باشد و در فایل اصلی این پاورپوینت به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد.

3-این فایل ضمانت دارد و اگر نکاتی که در متن میبینید تطابق نداشته باشد پول شما بهتون بر میگرده .
مشخصات فایل :

تعداد اسلاید : 14
دسته بندی فایل : مدیریت
حجم فایل : 601KB
قیمت فایل پاورپوینت: 7000 تومان
فایل قابلیت ویرایش دارد.
آماده چاپ و ارائه درسی می باشد.
قابلیت جستجو دارد.
فرمت فایل : ppt
بخشی از فایل :
اسلاید ۱ :
مذاکره چیست؟

مذاکره فراگرد تصمیم گیری توافقی بین افراد به هم وابسته و با ترجیحات متفاوت است یا می توان گفت مذاکره فراگردی است که دو یاچند نفر یا گروه دارای هدفهای مشترک ومتضاد، طرحهای پیشنهادی خود را بیان می کنند وشرایط خاص خود را مورد بحث قرار می دهند تا احتمالا” به توافق برسند.

اسلاید ۲ :

اهداف مذاکره کدامند؟

هدف های ماهوی:

این نوع هدف ها به نتایج مربوط به مسائل محتوایی موردبحث باز می گردد، مانند مبلغ ریالی توافقنامه حقوق ودستمزد دروضعیت چانه زنی جمعی.

هدف های رابطه ای:

این هدف ها به نتایج خوب کارکردن افراد درگیر مذاکره با همدیگر پس از به نتیجه رسیدن مذاکره اشاره دارد، مانند توان اتحادیه کارگری و نماینگان مدیریت درکارکردن اثربخش بایکدیگر پس ازرفع منازعه برسرقرارداد حقوق ودستمزد.

اسلاید ۳ :
انواع مذاکره

مذاکره توزیعی:

این نوع مذاکره بطورمعمول درباره یک مورد به تنهایی صورت می گیرد که درآن سودیکی به ضرر دیگری تمام می شود و از این جهت آن را مذاکره برد و باخت می نامند. این مذاکره اغلب در زمینه مسائل اقتصادی است و قدرت در آن نقش کلیدی ایفا می کند.

—

مذاکره تلفیقی:

در این نوع مذاکره، مذاکره کنندگان مسائل طرفین را شناسایی وگزینه ها را معین و ارزیابی می کنند و با بیان آشکار ترجیحات خود، توامان به گزینه مورد پذیرش طرفین نائل می آیند.

اسلاید ۴ :
مذاکره ساخت دهی مبتنی برگرایش:

در این مذاکره ، هریک ازطرفین، الگوی ویژه ای از رابطه میان فردی به نمایش می گذارند که تعامل آنان را تحت تاثیر قرار می دهد.

مذاکره درون سازمانی:

گروه ها اغلب ازطریق نمایندگان خود مذاکره می کنند و هرنماینده یا مجموعه نمایندگان تلاش می کنند تا درگروه خود تعارض درون گروهی راحل کنند و به اجماع نظر برسند.

1403/2/14 - فایل روز